Dybalas comeback inför VM

I den här omgången av Serie A spelade Roma 1-1 mot Turin, men laget fick också goda nyheter, det vill säga Dybala, som var klädd i en billig tröja, kom tillbaka från skada. Dybala ansågs tidigare oförmögen att delta i världscupen, men han återupptog nyligen gemensam träning med laget. I matchen mot Turin kom Dybala av bänken i den 70:e minuten och återvände officiellt.Billiga Nike Phantom Hypervenom

I matchen blev han omfamnad och kastad av sin motståndare, men domaren valde att strunta i det efter att han föll till marken. Mourinho uttryckte sin ilska och fick rött kort. Dybala fick också gult kort för att ha protesterat. I den 94:e minuten träffade Dybalas skott ribban och dök upp, och den tysta förstående bollen volley och gjorde mål, Roma utjämnade motståndaren till 1-1.ronaldo fotbollsskor

För det argentinska laget är Dybalas comeback i Argentina-tröjan också goda nyheter. Även om han kanske inte kan spela som huvudkraft har laget en extra resurs på anfallaren.