Chicago Bears uppskattar inte spelarnas insatser tillräckligt

Många spelare ber nu laget att förnya sina kontrakt i förtid, men laget är ovilliga att ta ett beslut innan det sista kontraktet går ut. När allt kommer omkring händer många gånger en olycka eller strömavbrott på ett ögonblick. Under årens lopp har många spelare och lag fallit på grund av detta, och ingen av parterna är villiga att kompromissa på principen, vilket i slutändan ledde till en förändring i deras självförtroende. Vissa spelare lämnade eftersom de inte förhandlade om en kontraktsförlängning, och några spelare tappade förtroendet för laget trots att de förhandlade om att stanna i laget.

Linebackern Roquan Smith och Chicago Bears valde nyligen bort kontraktsförlängningar, och spelare har spridit handelsidéer. Roquan Smith har burit en Chicago Bears-tröja i fyra år, och han har haft mycket roligt under den tiden. Chicago Bears utnyttjade en femteårsoption på Roquan Smith förra året, vilket garanterade en lön på 9,7 miljoner dollar för säsongen 2022. Roquan Smith, som inte känner lagets uppmärksamhet, tycker att Chicago Bears borde skriva på ett nytt kontrakt.

Chicago Bears bytte de flesta av sina storheter i somras, och kanske är Rob Smith lagets bytespunkt. Det är därför Chicago Bears är ovilliga att ge Roquan Smith ett nytt kontrakt, de vill utöka spelarens intressen och sedan göra vinst. Roquan Smith är en idealistisk spelare. Han ville ursprungligen bära denna nr 58 NFL-tröja för att förverkliga sin dröm om en man och ett lag. Tyvärr är valet inte längre i hans händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *