Atlético de Madrid avvisar öppet Cristiano Ronaldo

Den portugisiske superstjärnan Ronaldo, som är sugen på att lämna Manchester United i sommarfönstret, kopplas ihop med La Liga-jätten Atletico Madrid. Även om Cristiano Ronaldos anslutning till Atletico Madrid fortfarande är i ryktestadiet, verkar varken Atletico Madrids kapten eller de inbitna fansen välkomna Ronaldos anslutning.

Under en uppvärmningsmatch mellan Atlético de Madrid och Numancia visade inbitna Atlético-fans en ”Cristiano Ronaldo är inte välkommen”-banderoll på sidlinjen för att uttrycka sin bojkott av portugiserna. På bannern stod det ”CR7 NOT WELCOME” .

Inte bara Atletico-fans, utan även Atletico-kaptenen Koke motsätter sig öppet klubbens introduktion av Cristiano Ronaldo. Koke sa att Atletico Madrid för närvarande har tillräckligt med anfallare och behöver inte introducera nya anfallare

Efter att ha varit så impopulär hos Atletico Madrid är Ronaldos chanser att gå med i La Liga-giganterna väldigt små. I dagsläget försöker Cristiano Ronaldos agent Mendes hitta en ny lösning. Det är att starta väntestrategin. Tills sommarfönstret stänger kommer de tålmodigt att vänta på offerten från de lag på jättenivå i Champions League som är intresserade av Ronaldo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *