Barcelona vill förnya Messis kontrakt, Messi har inte svarat

Enligt de senaste nyheterna hoppas Xavi att klubben ska värva Messi nästa sommar, och han tror att det är nyckeln till Barcelonas totala återupplivning att välkomna Messi tillbaka. Messis kontrakt med Paris går ut nästa sommar, då Barcelona välkomnar honom tillbaka utan att betala en övergångssumma.

Det rapporteras att Xavi har uttryckt sin villighet att välkomna tillbaka Messi till klubbens president Laporta och andra chefer på hög nivå. Xavi har en bra relation med Messi, och han tror att Messis återkomst kan gynna Barcelona både atletiskt och ekonomiskt.

På grund av Messis avgång led Barcelona stora ekonomiska förluster och kraftigt minskade inkomster. Många sponsorer är ovilliga att samarbeta med Barcelona. Att välkomna Messi tillbaka kan dessutom föra Barça och Messi samman igen, vilket gör att några fans som var besvikna på klubben kan följa laget igen.

Barcelonas president Laporta uttryckte också nyligen sin ursäkt till Messi och uttryckte hopp om att historien mellan Messi och Barcelona inte är över än. Som Barca-president känner han en skuld till Messi. Paris ville nyligen förnya Messis kontrakt till juni 2024, men Messi har ännu inte tagit ett beslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *