LeBron James avslutar 5-matchers segerserie

I 2023 års All-Star Game, under de tre första kvartalen av matchen, hamnade James-laget efter med ett stort resultat. I den fjärde kvarten gjorde de vilt för att minska luckan. I sista stund fick Lillard en offensiv retur och drog sig ur trepoängslinjen. Antetokounmpo slog Team James med 184-175.

Det är värt att nämna att sedan All-Star-systemet omstrukturerades till en kaptensval, har James-laget vunnit fem raka segrar. Tyvärr, i dagens match, gjorde James 13 poäng i första halvlek och spelade inte i andra halvlek på grund av en tumskada. , Till slut fullbordade inte lagkamraterna vändningen, den fem-spel långa vinstserien avslutades också, och rekordet blev 5 vinster och 1 förlust.

Att döma av processen för detta All-Star-spel motsvarade det inte förväntningarna från fansen och media. Många människor som Curry och Durant var frånvarande på grund av skador. En av de få ljuspunkterna var matchen mellan Tatum och Brown under andra halvan av Celtics dubbelspel.

Det mest berömvärda är Tatum. Tatum spelade i 35 minuter i matchen och gjorde 22 mål på 31 skott, inklusive 10 trepoängare. Han gjorde 55 poäng + 10 returer + 6 assist. Vann otvetydigt All-Star Game MVP. Bland dem skapade 55 poäng en ny höjdpunkt i ett enda spel i All-Star Game. Dessutom gjorde Tatum 27 poäng i tredje kvartalet, vilket också skapade ett enstaka kvarts poängrekord i All-Stars historia!