Giroud hjälper Frankrike att vinna och sätta flera rekord

I den första omgången av VM-gruppspelet vände Frankrike Australien med 4-1. Veteranen Giroud spelade bra och bidrog med 2 mål.

I den 32:a matchminuten sparkade Rabiot i väggen och samarbetade med inlägget från vänster sida av straffområdet. Giroud tryckte in i nätet från 10 yards, och Frankrike vände med 2-1.Smutsavvisande tröja

I andra halvlek slog Giroud stolpen en gång med ett skott. I den 71:a minuten slog Mbappe en passning från vänster, och Giroud nickade in från straffområdets kant, 4-1. Han står oavgjort med Henry för bästa målskytt i fransk laghistoria med 51 mål.Nederländerna Hemma tröja 2022

Vid en ålder av 36 år och 53 dagar, samtidigt som han hjälpte laget att vinna, skapade Giroud också ett antal rekord. Han blev inte bara den äldsta VM-målskytten i det franska landslagets historia, utan också den näst äldsta spelaren i VM:s historia. Spelaren som gjorde två mål, näst efter Mira i VM 1990, Kamerun passade bollen och gjorde två mål vid en ålder av 38 år och 34 dagar.